Metsäpirtin lasten- ja nuortenkoti Oy  
 

Luonto tunteiden tulkitsijana -kortit

Korttien hinta 29 euroa (alv. 0%) + toimituskulut

Korttien tilaaminen puhelinnumerosta +358505323916 (Tarja Pirttikoski) tai +358505323917 (Metsäpirtti)

 

Palautetta korteista:

 

"Tosi puhuttelevia, paljon puu ja vesi teemaa. Laho, särkynyt puu, silti pystyssä vaikkakin hauraana, toisiaan syleilevät puut, tukea antaen. Kaksi heikkoa yhdessä vahvat, samaa kokeneet ja tasavertaiset, virvoittava vesi, jaksaa elinvoimaisena virrata, uudet silmut, jotka nousevat hauraina, päivä päivältä vahvistuvat ja kukoistavat. Hyvin pohjalta voi nousta, siihen tarvitaan oikeaan aikaan tullut tuki. Vaikkamitä ajatuksia. Hyvät kortit."

 

"Vaikka olet kuin lahoava, kaatuva, taipuva puu, jätät vahvan muiston jälkeesi. Elämällä on tarkoitus, vaikka moni ei sitä enää sairauden keskellä jaksa nähdä. Puutkin antavat tilaa elämälle ravintoketjun kautta. Ja puiden halaus, se on todistettu vaikeina aikoina."

 

"Luontokortit olivat tosi hienoja. Tippa nousi silmiin samoista kuvista, kuin siinä sinun näyttelyssäkin. Voin kuvitella, että näitä on tosi mielenkiintoista käyttää terapiassa. Samassa kuvassa näkee varmasti eri ihmiset aivan eri asioita. Mietin esimerkiksi sitä kuvaa, missä koivunrunko oli kuoriutunut. Ajattelin sellaisia lausahduksia, kuin "kaiken tämän alla olen minä". Sitten tuli samantapainen kuva, minkä sinä olit tekstittänyt aivan erillä tavalla, tyyliin "olen rikki". Tiesin ajatuksen näistä, kun olin nähnyt sinun näyttelysi. Niille, jotka ensi kertaa kokeilevat auttaa varmasti pääsemään jyvälle, kun korttipakassa on ensin ne kortit mitkä olet tekstittänyt."

 

"Hei, tässä viimeisiä meidän ajatuksia lyhyesti, mitä hienoista kuvista tuli mieleen:

-Yleisesti kuvista nousi esiin meidän neljän vuoden ajan kauneus ja tikkaus.

- Yksittäisistä kuvista seuraavaa: kesäillan rauha, kesäloma, Juhannus, uuden kasvu, Mörkö puun kannossa, käärme, tunturipuro, syksy ja sen ihanat värit, kastehelmien kauneus kukan lehdellä.

- Monista kuvista voi yhdellä sanalla sanoa, että niistä tuli päällimmäisenä mieleen rauha.

- Kun näitä kuviä pysähtyy katsomaan, herättää ne muistoja ja mitä esim. syksyllä tai kesäaamuna tuoksuu.

-Näistä kuvista uskoisin olevan hyötyä/apua, omien kokemusten kertomisessa.

- Yhteenveto: Hyvä Tarja, hienoa työtä olet tehnyt, jatka samaan malliin."