Metsäpirtin lasten- ja nuortenkoti Oy  
 

OSAO (Oulun seudun ammattiopisto)

Oulun seudun ammattiopisto on monialainen ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee 8500 nuorta ja aikuista. Oulun seudun ammattiopistossa koulutetaan osaavia ammattilaisia työmarkkinoille. OSAO toimii kahdessatoista yksikössä Oulun seudulla ja Koillismaalla.

Oulun seudun ammattiopistossa on myös mahdollisuus opiskella Valma (Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus). Valma on tarkoitettu peruskoulun päättäneelle nuorelle, joka haluaa selkiinnyttää ammatinvalintaa, hakeutua ammatilliseen koulutukseen tai parantaa valmiuksia opiskella ammatillisessa oppilaitoksessa. Koulutus kestää noin vuoden. Ammattistartti toimii Kontikankaan yksikössä

Metsäpirtille tärkeimpänä yksikkönä sijaintinsa puolesta toimiva Muhoksen yksikkö sijaitsee luonnonkauniissa Oulujokilaaksossa n. 24 km Utajärveltä. Muhoksen yksikössä järjestettävät perustutkinnot on ajoneuvoasentaja, eläintenhoitaja, kokki, maaseutuyrittäjä (maatalousteknologia ja maatilatalous), metsäkoneenkuljettaja ja pienkonekorjaaja. Yksikössä on kaikilla aloilla uudet, nykyaikaiset opetustilat, sillä autoalan opetustilat otettiin käyttöön syksyllä 2008 ja catering-alan uudet opetustilat valmistuivat 2010 vuoden alussa. Yksikön uusi huippumoderni robottinavetta valmistui keväällä 2006. Pieneläintiloissa hoidetaan mm. lampaita, kanoja, kilpikonnia ja käärmeitä.

OSAO:ssa voi myös opiskella ylioppilaaksi ammattitutkinnon ohella.

Yhteystiedot:
Kirkkotie 1, 91500 Muhos
Opinto-ohjaaja: Timo Mikkonen
010 2722791
www.osao.fi